ÖVA!

Tillbaka från dansen och glor på någon random serie. Morgondagen ska spenderas med Ellen. Vi ska öva järnet på dansen (det är uppvisning på söndag och vi kan typ halva dansen, dessutom står båda längst fram!) innan vi drar till majbrasan i Tybble.
Puss!

Loooov!

YEEY! Nu är det helg och lov tills på onsdag. Gud vad skönt det ska bli. Just idag var jag däremot tvungen att gå upp lite tidigare eftersom vi ska till sommarstugan och måla om den... Hela helgen! Inte det roligaste man kan hitta på en helg men sånt är livet! Och jag har ju två dagar till att ha kul på!
Nu måste jag skynda mig, puss!

Fuuu

Min kära vän Anna påminde mig att jag måste blogga (genom att skriva "hur går det med det så kallade bloggandet" i min logg på Facebook) och ni får förlåta mig men jag glömmer helt enkelt bort!
I allafall, jag står och försöker koka potatis och det går rent åt skogen. Jag har 15 minuter kvar på mig att koka den och äta innan jag skyndar vidare till musikalträning. MEN! Den jäkla potatisen måste känna på sig att jag har brotom för den blir verkligen inte klar!
Jag får antagligen äta efter musikalen.
Puss!

Recept

Jag skulle vilja dela med mig av världens lättaste och godaste recept på efterrätt. Den tar ca 3 min att göra och är perfekt om man inte har så mycket tid.
Till 2 portioner:
Du behöver:
3 degistivekex.
1/3 burk kesella vanilj.
1/3 burk kesella jordgubb.
200 gram tinade bär.
Gör så här:
1. Krossa 3 degistivekex i en liten skål.
2. Blanda ihop de två kesellasorterna och häll i skålen över de smulade degistivekexen.
3. Lägg bären på toppen!
OBS: jag blandar två olika smaker kesella men det är så klart inte nodvändigt!
Hoppas ni gillar det!

Colours!

Jag har just målat naglarna. Jag har känt vårkänslor hela dagen trots vädret så jag valde en massa olika fina färger.
Jag blev rätt nöjd med resultatet!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3429748/images/2012/pic_199682135.jpg" class="image">

ANNA IS IN THA HAUSE

Hej tänkte gäst blogga lite hos Linda medan jag ändå håller på! som sagt var jag och Linda på stan, vi hade grymt kul. Tänkte bara berätta lite om mig. Jag heter Anna och bor i en liten stad utanför Örebro som heter Kumla, jag är 12 men fyller 13 i sommar. Jag har känt Linda hela mitt liv, vi har växt upp tillsammans och är fortfarande bästa vänner, du är den jag vänder mig till om det är något, kan lita på dig till 110% och jag vet att det jag säger stannar mellan oss! Nu ska vi titta på Alvin och gänget, määhäähää. Kram

mig hittar ni här: http://annalarssons.devote.se

Potatis!

Jag och Anna har varit på stan största tiden idag. (Minst halva tiden satt vi i Ginas omklädningsrum och tog bilder.)
Bussen hem till Anna kördes av en ovanligt sur busschaufför som vägrade stanna bussen i mer än 10 sekunder så man hann stiga av, så vi fick gå av 4 stationer bort vilket betydde att vi fick gå en halvtimma extra. FY! (för oss som inte är så roade av att gå promenader!)
Jaja, nu sitter vi i Annas nya soffa och ska kolla på nån film.
Hörs!

YEEY

Nu är mobilen (och därmed mitt liv) tillbaka så nu är det slut med tidsinställt! YEEY! Nu ska jag masa mig ur sängen eftersom jag ska upp på stan med bästa Annis.
Pusspusspuss!

Så sant!

Älska American Flag


Det mesta blir snyggare med amerikanska flaggan på!

-Dag 5: Ett ställe jag vill till-

Just nu skulle jag bara vilja åta till närmsta flygplats och hoppa på ett plan till Greekland. Speciellt eftersom det är så tråkigt väder här i Sverige! Ååh, hoppas det blir sommarväder snart!!


Bild från Weheartit

-Dag 4: favoritsysselsättningar-

-Dag 3: favoritbloggar-

Det här är två av säkert 20 bloggar jag läser. Jag antar att ni redan känner till dom men den ena heter http://keela.se/ och den andra heter http://kenzas.se/. Två riktigt grymma bloggar!
puss!

-Dag 4: film jag vill se-

En film jag verkligen vill se är hunger games. Filmen verkar läskig men bra och alla säger att den är grym så den måste ses!
kram!
 
Förresten, jag såg att jag hade gjort lite fel med dagarna. menmen.. det får bli två av dag 3!

- Dag 1: favorigodis -

Det finns inget godare än choklad enligt mig. Mest gillar jag ljus choklad, vit är okej men mörk är inte riktigt min grej!

-Dag 2: mina bästa vänner-

Det här är mina bästa vänner/ systrar. Vissa har jag kännt hela livet, vissa vara något år. Men jag älskar er alla tjejer, så tack för att ni finns.



Anna Larsson: Dig har jag kännt hela livet och förhoppningsvis kommer vi känna varandra resten av livet också!
Ellen Jonsson: Om någon skulle höra våra konversationer skulle de spärra in oss på mentalsjukhus. Med dig kan jag vara mig själv för jag vet att vi är lika sjuka. Du har stått ut med mig i över 10 år vilket jag beundrar.
Filippa Fernlund: Varje fredag förgyller du min eftermiddag med våra skratt och konstika pratstunder och jag kan inte leva utan våra fredagar!
Towa Stråth: Du förstår mig alltid och finns alltid där. Jag vet att du aldrig sviker mig och hoppas att du vet att jag aldrig sviker dig heller. Utan dig i skolan är det tomt för då har jag ingen att vara flamsa med.
Klara Eksell: Du är den trognaste personen jag vet.  Du är världens roligaste och vi kan bara börja asgarva åt ingenting.
Nellie Dunbäck: Världen snällaste, sötaste och bäst aNella. Du är den goaste personen i universum och du är en av de få som fattar min humor.

ÄLSKAR ER!

BRB

av en speciell anledning kommer jag inte kunna blogga på en dryg vecka. Jag kommer dock att slänga in lite tidsinställda inlägg så ni inte tror att jag dött eller så. Thank god for tidsinställt, haha!
Ha det bäst nu så ses vi om lite mer än en vecka!
PUSS!!!

Klara

Efter skolan stack jag och Klara hem till henne så nu sitter vi här och dricker cola och chillar innan vi drar till Kuggen. (en fritidsgård) puss

Last night of freedom

Jahopp! Då var det korta lovet slut. Jag kommer sakna mina sena kvällar och morgnar... Men ännu mer har jag saknat mina fina vänner! Nu ska jag snart gå och lägga mig extra tidigt för att försöka få in rutinen, men jag ligger antagligen vaken i sängen i flera timmar. Önska mig lycka till haha!

Bilennnn

Nu är det bara en dryg timma kvar i bilen! Men nu mår jag asilla igen så jag ska nog återvända till att glo på bilvägen.
Puss!

Bye Skåne!

Om någon timme blir det hemfärd. Kommer sakna mina fina kusiner Tilde och Fabian!

Ellen hääär

Hejj!
Ellen här , min blogg kan ni se här : http://ellenjonssons.blogg.se/
Linda är just nu i skåne som ni vet, jag saknar henne otroligt mycket!
Har väl inte så mycket att skriva här, haha!
Här kommer iallafall 2 bilder på mig och Linda

Juliaaa

Gårdagen har spenderats med Julia (min kära kompis här i Ramsjö) vi har kollat på Vänner, gosat med Julias katt Zelma, chillat loss osv.
Förlåt för den sena uppdateringen, men internet hade inte kopplats in i deras nya hus än!

Glad påsk!

Årets påskägg blev lite fyrkantigt! I paketet var ett par jättefina örhängen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3429748/images/2012/pic_197296148.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3429748/images/2012/pic_197296148.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3429748/images/2012/pic_197296153.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3429748/images/2012/pic_197296153.jpg" class="image">

Tilde

Jag och Tilde sitter och tar lite bilder efter maten.

Dagens <3

Jag brukar inte köra dagens outfit men ibland så!

Sötaste Klara

Jag ska börja läsa en bok som heter Sötaste Klara. Jag har nästan slutat läsa helt så jag försöker typ "få tillbaka läslusen i mig."
Boken verkar bra tycker jag! När jag läst den (eller kommit en bit) kommer en liten resention!
Puss!!

Lågprisladan!

Vi är på väg till mormor och morfars sommarstuga som liggeer en halvtimma från deras vanliga hus (där vi sov inatt.) på vägen stannade vi på ett ställe som jag avgudade när jag var liten, nämligen LÅGPRISLADAN!

Morgonstund med guld i mun!

Här får ni en bild från frukosten idag:

Trååååååk

Tiden går sjukt långsamt i bilen. Det känns som att jag har suttit här i ett år när jag bara suttit en halvtimma. Och det är många långa timmar kvar innan vi är framme. Jag börjar inse att det kommer bli en väldigt lång resa!

Skåne nästa!!

Har snart packat klart och strax bär det iväg till Skåne! Vi åker om ca en kvart för att vara framme ca 11 ikväll.
Puss!

Skåne!

I morrn bär det iväg till Skåne och mormor och morfar! Där är också min moster och mina älskade kusiner Tilde och Fabian! Det ska bli sjukt kul att få träffa dom!
Förlåt förresten för den dåliga uppdateringen idag och igår. Men jag har inte precis haft något att blogga om, det skulle låta typ "nu sitter jag i soffan och glor på tv." "Nu ska jag äta." osv! Inte så kul att läsa!
Men nu ska jag snart gå och lägga mig och se fram emot en dag av packande och en lååång bilresa, haha!
Puss!

Älska teenager post!

Dagen!

Här kommer lite bilder från när jag och Ellen va och dansen och ja- dagen!

Aprilväder!

När jag och Ellen stod och väntade på bussen hem så började det SNÖA! Man hörde att hela Våghustorget typ ropade till när dom första snöflongorna kom.
FY säger jag. Inte kul med snö i april!

Ellen!

Hejj ,Sitter just nu och väntar på att Ellen ska komma och hämta mig så vi kan va innan dansen! Sen ska hon få sina presenter som hon skulle fått den 21a, haha. Vi har inte hunnit va på länge... Bilder från dagen kommer! Pöss!

 

RSS 2.0