Kuggennnn

Hallojj! Håller på in i det sista och fixar mig för om några minuter ska jag träffa Nicholle för att sedan dra till kuggen och sånt. Så glad att vi börjat umgås igen! Men ny ska jag skynda mig, puss!

Shopping, shopping, shopping!

Eftersom jag och mammi ska åka till LONDON om ca 3 veckor (är så sjukt taggad) är jag redan fullt upp med att förbereda. Just nu håller jag på och läser en asbra bok om de bästa shoppingställena i London. 258 sidor med shoppingställen, kända ställen som Chanel till billiga små ställen som Almostfree.
Haha, Im in heaven!

Yeye!

Tidigt imorse åkte min fina fruga Ellen till Stockholm, den lyckosten. Är så sjukt avundsjuk... Men jag får trösta mig med att vi ska åka dit nån helg i sommar. Längtar så enormt!
Hursomhelst, som ni vet har jag varit sjuk sedan i söndag/måndags. Imorse mådde jag skit men sen på eftermiddagen blev det bättre (är det bara jag som nästan alltid mår värst på morgonen och kvällen när jag är sjuk?) så ikväll drar jag och mamma till Klara och hennes mamma för en middag och lite mys. Så himla mysigt! Dock är jag lite osäker på vad jag ska ha på mig, jag har ju inte varit ute på ett tag förutom på balkongen så jag vet ju inte hur varmt det är osv. Men något får jag väl hitta på!
PUSS!

Sjuk

Som ni säkert har listat ut genom att läsa rubriken är jag sjuk... Igen. Jag vet inte hur jag lyckas, antagligen måste det vara att jag inte gått runt med mössa och vantar i våran kalla sommarstuga (som vi spenderade helgen i) haha.
Jag har skit ont i huvet så nu ska jag ta ännu en Alvedon och gå och lägga mig.
Puss!

Keep calm and love your friends

Älskar er!

Dagen

Efter skolan stack jag och Towa hem till mig. Vi ba typ hängde litegrann, och vi hade så kul att vi tyvärr glömde ta bilder. Så ni får nöja er med en arkivbild.
Puss!

illusion

Vill ni se världens coolaste illusionstrick? Bara tryck på tha länk! Jag lovar, du kommer tänka "hur fasen gjorde de det där?!" Ska vi slå vad?
http://www.youtube.com/watch?v=Lsmdnr8a3Oc

Back tomorrow

Heyyy
Som ni märkt har jag varken skrivit något om något de senaste dagarna, det har berott på problem med inloggningen (jag lovar, jag fick byta lösen osv) men nu ska jag fortsätta blogga så gott det nu går som vanligt. Och jag tänkte skriva lite  imorrn för nu orkar jag faktiskt inte!
Hur som hellst, nu sitter jag och försöker hitta en låt som jag älskar och dampa den. Hörs babes!

 

 

Mot Klaras sommarstuga

Nu sitter jag i bilen mot Klaras sommarstuga. Vi ska vara där hela helgen och mysa!
Det tar ca 3 timmar att åka dit och vi ska vara där ända tills på söndag. Sjukt taggade är vi! WOOPWOOP!

Utelåst

Jaha då har jag lyckats rappa bort nycklarna igen och är därmed genomblöt och utelåst. Bravo Linda, bravo. Nu ser jag att det har gått över en timma och mamma är svarar inte... Aja ni kan ju ha en kul eftermiddag, hejdå.

Klassresan

Jag kom på att jag helt glömde att berätta om klassresan vi åkte till i fredags!
Jag hamnade i samma rum som Klara, Towa och Moa. Perfekt! Där fanns en kiosk som var väldigt uppskattad. (han som stod i kiosken döpte jag och Towa till Kioskis Per)
För er som inte har koll på vad Kloten är så kan jag såga att det är som Boda Borg fast det är i skogen typ mitt ute i ingenstans. Det är verkligen skit kul! På kvällen grillade vi korv och marshmallows (stav?)
Resan var bara för mysig och blir verkligen ett minne att ha med sig när vi splittras i högstadiet.

Blä

Då är det ny vecka och skolan har börjat! Helt ärligt är jag mest trött. Jag orkar verkligen inte... Bilderna under Representerar hur jag känner just nu.

Yey!!

Nu sitter vi i bilen på väg till Kloten. YEEY! Jag hamnade med Klara Mia och Carl. Puss!

Puh!!

Precis klar med att packa klart! Vi ska nämligen på klassresa till Kloten (äventyrs/samarbets- grej) imorgon. Jättetaggad! Dock finns det inte internet där så jag får ta bilder där och blogga när jag kommer hem.
Puss!

Kontrollfreak

Just nu sitter jag och läser gamla Frida- tidningar i brist på liv. Jag hade tänkt göra det i ca 10 min till innan jag äter och sen kollar jag på tv i ca 15 min, för att sedan bege mig till fritidsgården Kuggen. Eftersom det tar ca 5 min att bli klar och 10 min att gå dit är jag där typ en halvtimma efter att det öppnat. Jag vill ju inte komma dit helt själv!
Kontrollfreak, jag!? Haha.
Puss!

If you still talk about it, you still care about it

Nu ska jag slänga i mig en toast innan jag skyndar iväg mot stan!
Puss!

RSS 2.0